Ποιοί Είμαστε

Η πολυετής εμπειρία της εταιρίας ''ΑΦΟΙ Νοχουτίδη Ο.Ε.'' μας οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος:DECOTEK.GR

Πρωτότυπες ιδέες και έξυπνες λύσεις, σε ταπετσαρίες τοίχου και προϊόντα διακόσμησης ανάλογα με το στυλ που αρμόζει στον κάθε χώρο. Για όλους εμάς στην DECOTEK πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας παρέχουμε το προϊόν της αρεσκείας σας στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Οι περισότεροι από 13.000 μοναδικοί κωδικοί σε ταπετσαρίες νέας γενιάς (vlies-non woven) αλλά και ο συνεχής εμπλουτισμός της συλογής μας θα βοηθήσουν όλους εσάς ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες του χώρου της διακόσμησης-κατασκευής να έχετε μια σφαιρική άποψη των διεθνών τάσεων.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία σας και να σας βοηθήσουν να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμα και αν δεν βρίσκετε το προϊόν που αναζητάτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας το παρέχουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ΘΕΛΕΙΣ
Μείον 5%
για την 1η σου αγορά;!
Γράψου στο newsletter μας και πάρε τώρα το εκπτωτικό κουπόνι σου!
Εγγραφή
Κουπόνι: df56s5d8