Πίνακες Ζωγραφικής - Best Sellers

Πίνακες ζωγραφικής σε καμβά για το καθιστικό

Ένα όμορφο έργο τέχνης δίνει πάντα μία διαφορετική και σίγουρα πιο ευχάριστη διάσταση σε έναν χώρο, βοηθώντας πολύ στη διακόσμηση και στην αισθητική του. Με πραγματικά πολύ χαμηλό κόστος μπορείτε να αγοράσετε πανέμορφους πίνακες ζωγραφικής για σαλόνι, σε μεγάλες διαστάσεις ή μικρότερες διαστάσεις, ανάλογα με τον χώρο σας και πάντα με εξαιρετική ποιοτική εκτύπωση, που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους επισκέπτες σας.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν διαθέσιμοι δεκάδες πίνακες ζωγραφικής μοντέρνοι και με πιο κλασικά θέματα. Σας τους προσφέρουμε σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις, για να τους τοποθετήσετε στο σαλόνι σας, στην κρεβατοκάμαρα ή όπου αλλού εσείς κρίνετε, στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι όλοι τυπωμένοι σε υψηλής ποιότητας καμβά και αποτελούν κατά κύριο λόγο έργα γνωστών ζωγράφων και φωτογράφων. Σας τους προσφέρουμε σε οριζόντια, σε κάθετη, όσο και σε τετράγωνη διάταξη για να τους απολαμβάνετε στον χώρο σας καθημερινά.

Πίνακες ζωγραφικής μοντέρνοι - διαθέσιμες διαστάσεις

Οι πίνακες προσφέρονται σε πολλές και διαφορετικές διαστάσεις (5 ανά διάταξη) και σε τρεις διαφορετικές διατάξεις (οριζόντια, κάθετη και τετράγωνη). Πιο συγκεκριμένα:


  • Οριζόντιες διαστάσεις από 26εκ x 40εκ έως και 120εκ x 200εκ
  • Κάθετες διαστάσεις από 45εκ x 30εκ έως και 180εκ x 120εκ
  • Τετράγωνες διαστάσεις από 30εκ x 30εκ έως και 120εκ x 120εκ

Οι πίνακες σε καμβά για σαλόνι ή για άλλους χώρους που θα βρείτε σε εμάς, προσφέρονται επίσης σε μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων και μπορείτε να τους αναζητήσετε με διάφορα κριτήρια στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι πάρα πολύ οικονομικοί!


Πρόκειται για μία εξαιρετική προσφορά σε πίνακες για σαλόνι που σας προσφέρει τη δυνατότητα να καλύψετε έξυπνα και όμορφα ένα μεγάλο μέρος του δωματίου, με ένα υψηλής ποιότητας έργο τέχνης το οποίο ζωντανεύει το χώρο και γεμίζει το δωμάτιο, προσφέροντας μια ιδιαίτερη αισθητική «πινελιά» που κυριολεκτικά είναι σε θέση να αναβαθμίσει κάθε χώρο.

Πίνακες σε καμβά για κάθε στυλ

Οι πίνακες σε καμβά που ήταν πολύ διαδεδομένοι τα προηγούμενα χρόνια, έχουν επιστρέψει και είναι πιο hot από ποτέ! Πλέον, με ένα κλικ στο https://www.decotek.gr/el/pinakes-decotek θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από πίνακες γνωστών ζωγράφων, φωτορεαλιστικούς πίνακες, σύγχρονης τέχνης pop art και πολλές ακόμη επιλογές. Δεν θα ξέρετε ποιόν πίνακα να διαλέξετε!


Θα βρείτε εκατοντάδες επιλογές για οικονομικούς πίνακες σε καμβά, με ένα μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών. Διαλέξτε οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό, το χρώμα του πίνακα και τη διάσταση που θα ταιριάξει τέλεια στο σημείο που θα τον τοποθετήσετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για τη σωστή διάσταση που πρέπει να επιλέξετε, μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την καταλληλότερη.!


Πίνακες σε καμβά από τη decotek σε προσφορά και με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€. Με τέτοιες τιμές, μην περιμένετε άλλο. Δώστε σήμερα μια νέα εμφάνιση στον αγαπημένο σας χώρο με τους πίνακες σε καμβά που θα βρείτε στο https://www.decotek.gr/el/pinakes-decotek. Εμπιστευτείτε την αισθητική σας και βρείτε τον πίνακα που σας εκφράζει.!

Όλοι οι Πίνακες Ζωγραφικής decotek


Είδη 1 εώς 30 από 2089 στο σύνολο

ανά σελίδα

Είδη 1 εώς 30 από 2089 στο σύνολο

ανά σελίδα

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5